Translate it!

poniedziałek, 5 listopada 2012

Instrukcja obsługi piekarnika dla poczatkujących i nie tylko !

WYPOSAŻENIE PIEKARNIKA 

1.Ruszt -przeznaczony do pieczenia potraw w naczyniach,ciast w foremkach i mięsa bezpośrednio na ruszcie



2.Blacha do pieczenia małych ciasteczek/pizzy 












3.Głębsza blacha służy do pieczenia soczystych ciast i mięsa.
Może być także wykorzystana jako naczynie do wyłapywania ściekającego tłuszczu.






OZNACZENIA






10 komentarzy:

  1. Rzeczywiście praktyczna wiedza!

    OdpowiedzUsuń
  2. czy można tu jakoś ustawić godzinę tak aby była na wyświetlaczu cały czas prawidłowa.

    OdpowiedzUsuń
  3. Thank you!!!! Very much <3 <3<

    OdpowiedzUsuń
  4. a na którym poziomie trzeba piec ciasta? n : marchewkowe ? proszę o szybką odp

    OdpowiedzUsuń
  5. jak kupić i gdzie kupić głębszą blaszkę do piekarnika? Czy ktoś wie?

    OdpowiedzUsuń
  6. Dziękuję bardzo wszystko się zgadza

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak na laika pieczenia pizzy bardzo mi sie to przydało

    OdpowiedzUsuń
  8. Cieszę się, że znalazłem ten wpis. Zawsze mam problem z zapamiętaniem tych ustawień na piekarniku. Teraz będę wiedział co wybrać aby dobrze go uzywać.

    OdpowiedzUsuń