1.Ruszt -przeznaczony do pieczenia potraw w naczyniach,ciast w foremkach i mięsa bezpośrednio na ruszcie
2.Blacha do pieczenia małych ciasteczek/pizzy
3.Głębsza blacha służy do pieczenia soczystych ciast i mięsa.
Może być także wykorzystana jako naczynie do wyłapywania ściekającego tłuszczu.
OZNACZENIA
Rzeczywiście praktyczna wiedza!
OdpowiedzUsuńnooo
OdpowiedzUsuńDzięki
OdpowiedzUsuńczy można tu jakoś ustawić godzinę tak aby była na wyświetlaczu cały czas prawidłowa.
OdpowiedzUsuńThank you!!!! Very much <3 <3<
OdpowiedzUsuńa na którym poziomie trzeba piec ciasta? n : marchewkowe ? proszę o szybką odp
OdpowiedzUsuńjak kupić i gdzie kupić głębszą blaszkę do piekarnika? Czy ktoś wie?
OdpowiedzUsuńDziękuję bardzo wszystko się zgadza
OdpowiedzUsuńJak na laika pieczenia pizzy bardzo mi sie to przydało
OdpowiedzUsuńCieszę się, że znalazłem ten wpis. Zawsze mam problem z zapamiętaniem tych ustawień na piekarniku. Teraz będę wiedział co wybrać aby dobrze go uzywać.
OdpowiedzUsuń